Clubul de miscare pentru sanatate

6 ianuarie 2012

Invitatie la Dans Contemporan

Filed under: Uncategorized — Etichete:, , , , , — clubuldemiscarepentrusanatate @ 11:54 AM
… Avem o surpriza pentru voi!
Alaturi de coregrafii Simona Deaconescu si Vlad Merariu, va invitam pe voi, membrii Clubului de Miscare, la un curs gratuit de dans contemporan pe data de 15 ianuarie 2012, duminica, incepand cu ora 14:15.
Ce vom face?
 Exercitii introductive in aceasta forma de dans si improvizatii coregrafice. Vom explora cum functioneaza corpul nostru in miscare, mijloacele lui specifice de expresie. Veti descoperi ca in dansul contemporan nimic nu e gresit.
 Pentru a te inscrie la acest eveniment, te rugam sa completezi formularul:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFPRUdTMmlKYUZtODBSTzk5Rmp0ekE6MQ 
 Numar de locuri : 30 (“primul venit, primul servit”)
Ce e de retinut?
1. Important nu va fi sa invatati o succesiune de miscari, ci sa descoperiti libertatea de a adapta miscarea la corpul vostru. Prin asta veti ajunge treptat la conturarea unui stil personal de dans.
2. E important sa va aduceti echipament comod in care va puteti misca, sosete groase sau incaltaminte de schimb.
3. Adresa salii de dans: Str. Logofat Tautu nr.68 A, et.3 si 1/2 (fosta fabrica Crinul)
4. Contact:
http://clubuldemiscare.x-o.ro/
clubuldemiscare@yahoo.com
Telefon: 0726 026 315
Pentru mai multe informatii legate de cursurile de dans contemporan:  www.danscontemporan.wordpress.com
Va asteptam cu drag indiferent de varsta sau experienta in dans!
_________________________
Simona Deaconescu
Licentiata si absolventa a facultatii de coregrafie din cadru Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, Bucuresti.
In prezent, studenta la Master in cadrul aceleiasi universitati dar si studenta in anul IV la Universitatea Media, Regie de Film.   A realizat doua spectacole in propria coregrafie si regie :”Time Quartet” (realizat prin programul “Manifest 2009″, cu sprijinul Casei Regale Romane) si “Alice In Tara Minciunilor” pentru care a obtinut si premiul pentru cel mai bun coregraf, in cadrul Galei Absolventilor UNATC,avand premiera la Centrul National al Dansului.   In anul 2011 se alatura ca si coregraf echipei „Sunetul Muzicii”, realizeaza coregrafia pentru scurt-metrajul „Maya” in regia Adelei Cotimani si filmul de lung-metraj „Omega Rose” in regia lui Alexandru Dorobantu. De asemenea, colaboreaza cu compania internationala de teatru acrobatic si dans „Saltimbanco Italioano” in Dubai, in cadrul „Sharjah Water Festival”.
Vlad Merariu
Licentiat si absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” Bucuresti, sectia Coregrafie, in prezent studiaza cursurile de Master in Artele spectacolului coregrafic in cadrul aceleasi institutii.   A primit in 2010 Premiul pentru Cel mai bun Coregraf in cadrul Galei Absolventilor UNATC pentru spectacolul ”Mancam impreuna”, spectacol prezentat in premiera la Centrul National al Dansului Bucuresti. In acelasi an a realizat coregrafia spectacolului de teatru “Visul” in regia lui George Nastase.   In 2011 a semnat coregrafia spectacolului “Requiem. Nu stii nimic despre mine” alaturi de Motoko Hirayama si Razvan Mazilu.
Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: