Clubul de miscare pentru sanatate

25 mai 2010

Indoorwalking la Lotus Sport, miercuri 26 mai 2010

Filed under: Uncategorized — clubuldemiscarepentrusanatate @ 12:50 PM


La Lotus Sport, miercuri, 26 mai, incepand cu ora 19.30 Clubul de miscare pentru sanatate participa la Indoorwalking. Suntem foarte onorati de invitatie, Lotus Sport este singura sala din tara care detine echipament pentru acest tip de antrenament!

Indoorwalking combina conceptele de fitness cu cea mai mare amploare si dezvoltare din ultimii ani – antrenamentul eliptic si cel de spinning.

Indoorwalking – un tip de antrenament foarte motivant, indoorwalking inseamna exercitiu fizic in grup, cu ajutorul bicicletelor eliptice, sub indrumarea unui instructor specializat in ambianta unei muzici adecvate fiecarui tip de antrenament, indoorwalking – o noua activitate cardio deschisa tuturor categoriilor de varsta. Indoorwalking inseamna muzica, spirit de echipa, riscuri minime, adaptabilitate rapida, antrenament cardio, tonifiere.

DE CE INDOORWALKING ?

* Pt. ca miscarea eliptica pe ritm de muzica induce o senzatie de „plutire” care pleaca de la membrele inferioare reducand la minimum stress-ul articulatiilor
* Pt. ca garanteaza un lucru muscular complex – picioare, fesieri, solduri, abdomen, spate, brate (sunt implicati aproape 340 de muschi)
* Pt. ca te ajuta sa pierzi multe calorii (aproximativ 500 calorii in doar 30 minute de antrenament). Este mai eficient cu 30 % mai eficient decat mersul, si cu 50% mai eficient decat spinning-ul
* Pt. ca diminueaza senzatia de oboseala datorita pozitiei confortabile si a faptului ca sunt implicate toate grupele musculare
* Pt. ca e usor, distractiv cu rezultate vizibile – un fat burner adevarat !

Daca vrei sa slabesti, sa cresti rezistenta la stress in activitatile cotidine – sport, job, sex, familie etc. , sa te pregatesti pentru o competitie sportiva sau doar sa te mentii in forma, raspunsul e simplu – INDOORWALKING!

http://www.lotussport.ro/pagina/12/indoorwalking.html

Reclame

Un comentariu »

  1. hmm….sounds like fun! si al naibii de eficient. cam de 2,5 ori mai eficient decat o ora normala de aerobic, in termeni de calorii consumate. pare a fi un sport potrivit pentru oamenii foarte ocupati.

    Comentariu de Camelia — 25 mai 2010 @ 12:58 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: